frostet folie

Hvordan få et baderom med frostet vindu og få det til å se fantastisk ut

Baderomsvinduer er et vanlig designelement i boligbad. De gir naturlig lys og ventilasjon.

Frostvinduet er en type vindu laget av frostet glass eller mønstret glass. Frostingen på glasset skapes ved å påføre en tynn metallfilm på overflaten av glasset og deretter varme det opp til det smelter, noe som skaper et ugjennomsiktig lag som har små hull i seg.

Det frostede vinduet finnes ofte i boligbad fordi det gir naturlig lys og ventilasjon uten at det går på bekostning av personvernet.

Hvorfor bør du ha et frostet vindu?

Vinduer er det perfekte stedet for å få inn naturlig lys og la det skinne. Dette er imidlertid ikke alltid mulig. I disse situasjonene bør du bruke frostede vinduer.

Frostete vinduer er en fin måte å få rommet ditt til å føles mer åpent og romslig. De tilbyr også privatliv uten behov for gardiner eller persienner. Disse vinduene er også flotte for de som ønsker å legge til et snev av stil til sine oppussingsprosjekter.

Fordelene med å ha frostige vinduer på badet

Et vindu i dusjkabinettet kan være et flott tillegg til badet ditt. Det vil få badet til å se mer romslig og lyst ut.

Det er lurt å ha frostede vinduer på bad fordi det hindrer folk i å se inn mens de er ute, noe som er spesielt viktig for de som bor i leilighet.

Hvordan installere frostet vindusfilm selv?

Det finnes mange forskjellige vindusfilmer på markedet, men frostet vindusfilm er en av de mest populære. Frostet vindusfilm er en semi-transparent film som kommer i en rekke farger og utførelser.

For å påføre en frostet vindusfilm selv, trenger du:

  • Et vindu å jobbe på (sørg for at det er rent og fritt for spraymaling eller andre forurensninger)
  • Frostet vindusfilm med lim (vanligvis inkludert med produktet)
  • Klar pakkingstape eller maskeringstape
  • Saks (for å hjelpe med å kutte av overflødig film)

Trinn 1: Klipp limet til filmen slik at den er fri for overflødig.

Trinn 2: Påfør et tynt lag med lim på vinduskarmen. Legg ut en-tommers strimler og trykk dem fast på rammen, pass på at de er rette og ikke skjeve. Vær forsiktig så du ikke berører eller legger press på glasset for under.

Trinn 3: Legg filmen over rammen og glatt den ut, pass på at du dekker hver tomme av overflaten.

Trinn 4: Plasser en vekt på toppen av det dekkede vinduet. Vektene bør fordeles jevnt for å sikre jevn kontakt med gulvet og ikke etterlate luftbobler i filmen. Vent i minst to timer for installasjon, selv om dette kan ta opptil en dag.

Trinn 5: Fjern vektene.

Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *